Türkiye'nin kripto ve ekonomi etkinliği olan Kripto Fest 2023, ICRYPEX'in Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer liderliğinde bir kez daha muazzam bir başarıya imza attı. ICRYPEX'in ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, kripto dünyasının önde gelen isimlerini ve meraklılarını bir araya getirerek sektördeki son gelişmeleri masaya yatırdı.

Gökalp İçer, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, "Kripto Fest 2023, kripto dünyasını bir araya getirerek, bu dinamik sektördeki gelişmeleri paylaşmak, bilgi alışverişinde bulunmak ve geleceği şekillendirmek için mükemmel bir platform sağlıyor. Bu etkinlikle, ICRYPEX olarak kripto topluluğuna ve yatırımcılara olan taahhütümüzü bir kez daha vurguluyoruz." dedi.

Türkiye'nin öncü kripto para platformu olarak bilinen ICRYPEX, Kripto Fest 2023'e ev sahipliği yaparak katılımcılara kripto dünyasındaki yenilikleri ve fırsatları yakından takip etme şansı tanıdı. Festival kapsamında düzenlenen paneller, söyleşiler ve workshop'lar ile kripto meraklıları, sektördeki lider isimlerle bir araya gelme ve deneyim paylaşımı yapma fırsatını yakaladı.

Kripto Fest 2023, ICRYPEX'in vizyonunu destekleyen bir etkinlik olma özelliğini taşıdı. Gökalp İçer'in liderliğindeki ICRYPEX, katılımcılarına kripto dünyasında yatırım yapma, dijital varlıkları yönetme ve sektördeki güncel gelişmeleri anlama konusunda kapsamlı bir deneyim sunmayı hedefledi.

Melbet Somali İncelemesi Melbet Somali İncelemesi

ICRYPEX Hakkında 

ICRYPEX, finansın geleceğini tasarlamak için kurulmuş lider kripto para ve dijital varlık platformudur. 2018 yılında İstanbul’da kurulan ICRYPEX, milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve operasyonlarını küresel olarak genişletme yolunda ilerletmektedir. ICRYPEX, kullanıcılarına kolaylık ve erişilebilirlik sunarak sürekli olarak yenilik yapmayı ve finansal kurum sorumluluğu ile her zaman şeffaf olmayı ilke olarak benimsemiştir. Küresel, güvenilir, kullanımı kolay, hızlı, düşük komisyonlu, çok varlıklı bir kripto para platformu olmanın yanı sıra NFT platformu, 7/24 hizmet desteği ve kullanıcıların danışabileceği kripto para yatırım uzmanları bulunmaktadır. ICRYPEX; spora, genç sporculara, eğitime ve finansal okuryazarlığa verdiği destekle topluma fayda sağlamaya devam etmektedir.