Termal tatil konseptinin son yıllarda çok daha fazla ilgi gördüğünü biliyorsunuz. Termal otellerde şifalı kaplıca sularının faydalarından istifade etmek mümkün oluyor. Bu nedenle sağlıklı bir tatil dönemi geçirmek ve sağlığına yatırım yapmak isteyenler soluğu termal otellerde alıyor. Termal otellerin sunduğu hizmetlerden çok daha geniş kapsamlısını ise termal kasabalar sunuyor. Peki, termal kasabalarda bulunan tesisler kadın erkek ayrı mı kullanılıyor

Öncelikle hangi termal kasabayı seçtiğinize bağlı olarak bu sorunun yanıtı değişebilir. Eğer İslami kaidelere uygun hizmet sunan bir termal kasabayı tercih ederseniz özellikle havuz ve güneşlenme alanları gibi bölümleri kadınlar ve erkekler bir arada kullanamaz. Ülkemizde termal kasaba dendiğinde ilk akla gelen Narven Termal Kasaba oluyor. Bu termal kasabada havuz alanları kadınlar ve erkekler için ayrı olarak düzenlenmiş durumdadır. Dolayısıyla kadınlar kadın havuzunu, erkekler ise erkek havuzunu kullanabiliyor. Aynı zamanda 6 yaşından daha büyük olan erkek çocukların da kadın havuzuna alınmadığını belirtmeliyiz. 

Termal kasabada mahremiyete önem verildiğinden havuz ve güneşlenme alanları için böyle bir uygulama bulunuyor. Fakat elbette aileler aynı odada kalabiliyor. Bununla birlikte restoran alanları ya da bahçe alanları gibi bölümler de kadınlar ve erkekler tarafından ortak olarak kullanılıyor. Dolayısıyla sadece havuz alanı için kadın erkek ayrı olduğunu belirtebiliriz. Bu termal kasabada kadınlara özel ve tamamen korunaklı olarak tasarlanan termal havuzun yanı sıra sağlık ve spa alanı da bulunuyor. Bu alanlar da %100 korumalı ve sadece kadın personel hizmet veriyor. Dolayısıyla muhafazakar bir yaşam şeklini benimsemiş olan kadınlar gönül rahatlığı ile bu otellerde konaklayabilir. 

Felipe Melo, BizBet'in Türkiye'deki yeni marka temsilcisi oldu! Felipe Melo, BizBet'in Türkiye'deki yeni marka temsilcisi oldu!

Termal kasabada ne gibi hizmetlerin sunulduğunu merak ediyorsanız en doğru ve en güncel bilgilere ulaşmak için HalalBooking.com adresine tıklayabilirsiniz. Bu site üzerinden termal oteller, İslami oteller ve termal kasabaların gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine de kolayca ulaşabileceğinizi belirtelim. Hatta otellerin puanlarına, görsellerine de göz atabilir ve seçtiğiniz otel için rezervasyon işleminizi de birkaç dakikada yapabilirsiniz. Termal kasaba arayışı ile zaman kaybetmek yerine siz de HalalBooking.com adresine tıklayın.